VICTORINOX Classic Alox Limited Edition 2022 Thunder Gray
Limited Edition

VICTORINOX Classic Alox Limited Edition 2022 Thunder Gray

Kód: 0.6221.L22

Limitovaná edice kolekce Alox pro rok 2022 je již osmou v řadě. S hrdostí představujeme tři nože Alox v úchvatném šedém provedení Thunder Gray, které ukrývá sílu nezkrotné bouře s ocelově šedou oblohou. Obsahuje modely Classic, Pioneer X a Hunter Pro. Jejich ohromující design přináší do každého dne sílu a zábavu a apeluje na sběratele a milovníky ikonických kapesních nožů Victorinox. Je pouze na vás, zda se některý z těchto nožů stane vaším každodenním společníkem a spolehlivým pracovním nástrojem nebo mistrovskou ozdobou sbírky. Nabídka je limitovaná. Nepromarněte příležitost k doplnění své sbírky limitovaných nožů Victorinox. Kapesní nůž o velikosti 58 mm vhodný jako přívěsek na klíče. Počet funkcí 5. Velmi elegantní provedení střenek z materiálu Alox - v průběhu anodického procesu dochází k nánosu ochranné vrstvy na hliníkové střenky coby dodatečná ochrana proti poškození a korozi. čepel pilníček na nehty se šroubovákem nůžky kroužek na klíče

celý popis

E-shop: pro tuto sezónu vyprodáno
1 189 Kč -20%
951 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Limitovaná edice kolekce Alox pro rok 2022 je již osmou v řadě. S hrdostí představujeme tři nože Alox v úchvatném šedém provedení Thunder Gray, které ukrývá sílu nezkrotné bouře s ocelově šedou oblohou. Obsahuje modely Classic, Pioneer X a Hunter Pro. Jejich ohromující design přináší do každého dne sílu a zábavu a apeluje na sběratele a milovníky ikonických kapesních nožů Victorinox. Je pouze na vás, zda se některý z těchto nožů stane vaším každodenním společníkem a spolehlivým pracovním nástrojem nebo mistrovskou ozdobou sbírky. Nabídka je limitovaná. Nepromarněte příležitost k doplnění své sbírky limitovaných nožů Victorinox.
Kapesní nůž o velikosti 58 mm vhodný jako přívěsek na klíče. Počet funkcí 5. Velmi elegantní provedení střenek z materiálu Alox - v průběhu anodického procesu dochází k nánosu ochranné vrstvy na hliníkové střenky coby dodatečná ochrana proti poškození a korozi.

  • čepel
  • pilníček na nehty se šroubovákem
  • nůžky
  • kroužek na klíče

Záruka 2 roky
Barva šedá
Délka 58 mm
Značka Victorinox