MIKOV limitovaná série 100-NH-6AK Jan Koller
Kapesní zavírací nože

MIKOV limitovaná série 100-NH-6AK Jan Koller

Kód: V2205035

Třetí osobností limitované edice FOTBALOVÉ LEGENDY se stal Jan Koller. Nůž byl vyroben v omezené sérii 500 ks. Jan Koller je dodnes nejlepším střelcem národního týmu za který odehrál 91 zápasů a vstřelil 55 gólů. Právem mu patří místo v klubu ligových kanonýrů kdy v nejvyšších soutěžích nastřílel 180 branek. Hrál v několika zemích a vyhrál několik titulů a pohárů. V roce 1999 se stal nejlepším fotbalistou ČR. Na čelní straně nože najdeme stejně jako u předchozích dvou sériích, fotografii hráče v jeho nejlepších letech v reprezentačním dresu. Zadní stranu jsme vyrobili ve spolupráci s hráčem (Jan Koller), kde je jeho číslo dresu 9 a vlastnoruční podpis společně s českou vlajkou, která znázorňuje jeho reprezentační období. Ke každému noži je dodáván certifikát pravosti s pořadovým číslem a vlastnoručním podpisem Jana Kollera. Shodné pořadové číslo nože je také vygravírováno na čepel nože. Popis nože: Nůž 100-NH-6 AK je vybaven velkou čepelí, malou čepelí, otvírákem na konzervy, otvírákem na lahve s výřezem na odizolování vodičů, bodcem, vývrtkou a kroužkem na klíče. Každý nůž je dodáván v dárkové plechové krabičce. Počet funkcí: 6 Vybavení: čepel, malá čepel, otvírač na láhve/šroubovák/drážka na odizolování vodičů, otvírač na konzervy, vývrtka, bodec Materiál: čepel nože z kvalitní nerezové oceli 420 o tvrdosti 53-55HRc elegantní střenka z odolného plastu

celý popis

E-shop: 3 dny
1 080 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Třetí osobností limitované edice FOTBALOVÉ LEGENDY se stal Jan Koller. Nůž byl vyroben v omezené sérii 500 ks.
Jan Koller je dodnes nejlepším střelcem národního týmu za který odehrál 91 zápasů a vstřelil 55 gólů. Právem mu patří místo v klubu ligových kanonýrů kdy v nejvyšších soutěžích nastřílel 180 branek. Hrál v několika zemích a vyhrál několik titulů a pohárů. V roce 1999 se stal nejlepším fotbalistou ČR. Na čelní straně nože najdeme stejně jako u předchozích dvou sériích, fotografii hráče v jeho nejlepších letech v reprezentačním dresu. Zadní stranu jsme vyrobili ve spolupráci s hráčem (Jan Koller), kde je jeho číslo dresu 9 a vlastnoruční podpis společně s českou vlajkou, která znázorňuje jeho reprezentační období.
Ke každému noži je dodáván certifikát pravosti s pořadovým číslem a vlastnoručním podpisem Jana Kollera. Shodné pořadové číslo nože je také vygravírováno na čepel nože.

Popis nože:
Nůž 100-NH-6 AK je vybaven velkou čepelí, malou čepelí, otvírákem na konzervy, otvírákem na lahve s výřezem na odizolování vodičů, bodcem, vývrtkou a kroužkem na klíče.
Každý nůž je dodáván v dárkové plechové krabičce.

Počet funkcí: 6

Vybavení:
čepel, malá čepel, otvírač na láhve/šroubovák/drážka na odizolování vodičů, otvírač na konzervy, vývrtka, bodec

Materiál:
čepel nože z kvalitní nerezové oceli 420 o tvrdosti 53-55HRc
elegantní střenka z odolného plastu

Mikov

Mikov s.r.o. je dlouhodobým a světově uznávaným výrobcem širokého sortimentu nožů. Své výrobky dodává do obchodní sítě nejen v ČR, ale i zahraničí. Firma Mikov má za sebou již více než dvousetletou tradici ve výrobě nožů. Společnost Mikov s.r.o. je dobře známa především díky tomu, že kromě tradiční vysoké kvality svých výrobků nabízí sortiment, který svojí šíří oslovuje rozsáhlé spektrum zákazníků. Vyrábí nože armádní, sportovní, kapesní zavírací, vyhazovací nože, lovecké, rybářské, kuchyňské, speciální nože, atd. Nabízí rovněž nože reklamní a kusovou výrobu nožů pro sběratele. Nejznámějším nožem firmy Mikov je však nezapomenutelný kapesní zavírací nůž nazvaný RYBIČKA.

Záruka 7 roků
Značka Mikov