MIKOV limitovaná série 100-NH-6AK Jan Berger
Kapesní zavírací nože

MIKOV limitovaná série 100-NH-6AK Jan Berger

Kód: V2205034

Nový projekt propagace českého fotbalu připomíná fotbalové dějiny. V Mikulášovicích byla 1. října 2021 představena první limitovaná edice o 300 kusech mikováckých nožů, která bude mít společný název - FOTBALOVÉ LEGENDY. Tváří úvodní série se ujal bývalý český fotbalista a reprezentant Lumír „Máňa“ Mistr. Druhý nůž této série je vyrobený v limitované edici 500 kusů. Nůž představuje Jana Bergera, který se ve své bohaté fotbalové kariéře stal reprezentantem, olympionikem a československým fotbalistou roku 1984. Na kontě má i několik titulů s různými kluby. Třetí limitovanou edicí bude česká fotbalová legenda Jan Koller. Na čelní straně nového nože najdeme fotografii hráče z jeho nejúspěšnějších 80. let. Zadní strana nože znázorňuje fotbalový stadion se jménem Jan Berger a českou vlajkou, která symbolizuje reprezentační období p. Bergera. Ke každému noži je dodáván certifikát pravosti s pořadovým číslem a vlastnoručním podpisem Jana Bergera. Shodné pořadové číslo nože je také vygravírováno na čepel nože. Popis nože: Nůž 100-NH-6 AK je vybaven velkou čepelí, malou čepelí, otvírákem na konzervy, otvírákem na lahve s výřezem na odizolování vodičů, bodcem, vývrtkou a kroužkem na klíče. Každý nůž je dodáván v dárkové plechové krabičce. Počet funkcí: 6 Vybavení: čepel, malá čepel, otvírač na láhve/šroubovák/drážka na odizolování vodičů, otvírač na konzervy, vývrtka, bodec Materiál: čepel nože z kvalitní nerezové oceli 420 o tvrdosti 53-55HRc elegantní střenka z odolného plastu

celý popis

E-shop: 3 dny
1 030 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Nový projekt propagace českého fotbalu připomíná fotbalové dějiny. V Mikulášovicích byla 1. října 2021 představena první limitovaná edice o 300 kusech mikováckých nožů, která bude mít společný název - FOTBALOVÉ LEGENDY.
Tváří úvodní série se ujal bývalý český fotbalista a reprezentant Lumír „Máňa“ Mistr.
Druhý nůž této série je vyrobený v limitované edici 500 kusů. Nůž představuje Jana Bergera, který se ve své bohaté fotbalové kariéře stal reprezentantem, olympionikem a československým fotbalistou roku 1984. Na kontě má i několik titulů s různými kluby.
Třetí limitovanou edicí bude česká fotbalová legenda Jan Koller.

Na čelní straně nového nože najdeme fotografii hráče z jeho nejúspěšnějších 80. let. Zadní strana nože znázorňuje fotbalový stadion se jménem Jan Berger a českou vlajkou, která symbolizuje reprezentační období p. Bergera.

Ke každému noži je dodáván certifikát pravosti s pořadovým číslem a vlastnoručním podpisem Jana Bergera. Shodné pořadové číslo nože je také vygravírováno na čepel nože.

Popis nože:
Nůž 100-NH-6 AK je vybaven velkou čepelí, malou čepelí, otvírákem na konzervy, otvírákem na lahve s výřezem na odizolování vodičů, bodcem, vývrtkou a kroužkem na klíče.
Každý nůž je dodáván v dárkové plechové krabičce.

Počet funkcí: 6

Vybavení:
čepel, malá čepel, otvírač na láhve/šroubovák/drážka na odizolování vodičů, otvírač na konzervy, vývrtka, bodec

Materiál:
čepel nože z kvalitní nerezové oceli 420 o tvrdosti 53-55HRc
elegantní střenka z odolného plastu

Mikov

Mikov s.r.o. je dlouhodobým a světově uznávaným výrobcem širokého sortimentu nožů. Své výrobky dodává do obchodní sítě nejen v ČR, ale i zahraničí. Firma Mikov má za sebou již více než dvousetletou tradici ve výrobě nožů. Společnost Mikov s.r.o. je dobře známa především díky tomu, že kromě tradiční vysoké kvality svých výrobků nabízí sortiment, který svojí šíří oslovuje rozsáhlé spektrum zákazníků. Vyrábí nože armádní, sportovní, kapesní zavírací, vyhazovací nože, lovecké, rybářské, kuchyňské, speciální nože, atd. Nabízí rovněž nože reklamní a kusovou výrobu nožů pro sběratele. Nejznámějším nožem firmy Mikov je však nezapomenutelný kapesní zavírací nůž nazvaný RYBIČKA.

Záruka 7 roků
Značka Mikov