DELLINGER Sekera Valhalla ASKA Damascus
  • Doprava zdarma
Sekery

DELLINGER Sekera Valhalla ASKA Damascus

Kód: PMX26

Ručně kovaná a opracovaná outdoorová sekera z damascénské oceli. Hlava sekery je tvořena ze 352 překládaných vrstev ocelí1095 a 15N20. To dává této sekerce jedinečný a nenapodobitelný vzhled. Rozsah tvrdosti je 55-60 HRC v měřítku Rockwell. Každá jednotlivá vrstva má jinou tvrdost dle typu oceli. Kožené pouzdro umožňuje bezpečné přenášení sekery na vaš příští outdoorový výlet. Dobrá sekera je pro outdoorové nadšence v mnoha situacích nezbytná. Bez ohledu na to, zda jde o založení kempu, stavbu přístřeší nebo sběr palivového dříví. Bez dobrého nástroje, můžete čelit neřešitelnému úkolu. Sekery byly používány po tisíce let k těžké práci a časem se vyvinuly do opravdových univerzálních nástrojů. Postupem času Váše sekera přijme krásnou patinu a stane se jedinečným uměleckým dílem, které je zcela Vaše. U této uhlíkové damascénské oceli je nutné hlavu sekery po každém použití namazat například olivovým olejem, jinak začne rezavět.

celý popis

E-shop: 3 dny
2 799 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Ručně kovaná a opracovaná outdoorová sekera z damascénské oceli. Hlava sekery je tvořena ze 352 překládaných vrstev ocelí1095 a 15N20. To dává této sekerce jedinečný a nenapodobitelný vzhled. Rozsah tvrdosti je 55-60 HRC v měřítku Rockwell. Každá jednotlivá vrstva má jinou tvrdost dle typu oceli. Kožené pouzdro umožňuje bezpečné přenášení sekery na vaš příští outdoorový výlet.
Dobrá sekera je pro outdoorové nadšence v mnoha situacích nezbytná. Bez ohledu na to, zda jde o založení kempu, stavbu přístřeší nebo sběr palivového dříví. Bez dobrého nástroje, můžete čelit neřešitelnému úkolu. Sekery byly používány po tisíce let k těžké práci a časem se vyvinuly do opravdových univerzálních nástrojů. Postupem času Váše sekera přijme krásnou patinu a stane se jedinečným uměleckým dílem, které je zcela Vaše. U této uhlíkové damascénské oceli je nutné hlavu sekery po každém použití namazat například olivovým olejem, jinak začne rezavět.

Záruka 2 roky
Čepel 352 překládaných vrstev ocelí1095 a 15N20
Hmotnost 950 g
Střenka jasan
Tvrdost 55-60 HRC
Značka Dellinger
Délka čepele 105 mm
Délka nože 295 mm