DELLINGER nůž BBQ D2 SAND Olive
  • Doprava zdarma
Nože s pevnou čepelí

DELLINGER nůž BBQ D2 SAND Olive

Kód: K-HPMX92

Exklusivní kuchyňský nůž s rukojetí z překrásného olivového dřeva. Tento kuchyňský nůž vhodný pro BBQ je kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného železa se skrývá ve Vaší kuchyni! Masivní rukojeť pro pořádný chlapy je vyrobena z překrásného olivového dřeva a je ozdobena dvěma okrasnými nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Olivové dřevo je barevně velmi atraktivní a velmi žádané. Je vyhledáváno zejména výrobci nožů a umělci. Dřevo lze krásně leštit, je pevné a tvrdé. Olivové dřevo lze nazvat také jako "krása, která nestárne" Celková délka: 305 mm Tloušťka ostří: 3 mm Délka ostří: 165 mm Váha nože: 340 g Materiál rukojeti: Olive-Wood

celý popis

E-shop: 3 dny
2 199 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Exklusivní kuchyňský nůž s rukojetí z překrásného olivového dřeva. Tento kuchyňský nůž vhodný pro BBQ je kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného železa se skrývá ve Vaší kuchyni!

Masivní rukojeť pro pořádný chlapy je vyrobena z překrásného olivového dřeva a je ozdobena dvěma okrasnými nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Olivové dřevo je barevně velmi atraktivní a velmi žádané. Je vyhledáváno zejména výrobci nožů a umělci. Dřevo lze krásně leštit, je pevné a tvrdé. Olivové dřevo lze nazvat také jako "krása, která nestárne"

  • Celková délka: 305 mm
  • Tloušťka ostří: 3 mm
  • Délka ostří: 165 mm
  • Váha nože: 340 g
  • Materiál rukojeti: Olive-Wood

Záruka 2 roky
Čepel D2
Hmotnost 340 g
Střenka Olive-Wood
Značka Dellinger
Délka čepele 165 mm
Délka nože 305 mm