DELLINGER Lovecký nůž FISKE VG-10 110 layers
  • Doprava zdarma
Nože s pevnou čepelí

DELLINGER Lovecký nůž FISKE VG-10 110 layers

Kód: K-H221

Exklusivní, extravagantní a neotřelý lovecký nůž, který má čepel ze 110 vrstev japonské oceli VG-10. Tato výjimečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti okolo R61 +/- 1 Rockwella. Nůž Dellinger FISKE Damascus VG-10 se může stát rodinným pokladem, který přežije i vaše vnoučata. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Rukojeť je vyrobena z velmi tvrdého dřeva Desert Iron Wood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Toto dřevo pochází z druhu, který pochází z rozsáhlých pouští v USA. Obsah minerálů v pouštní půdě dodává dřevu jinou a odlišnou barvu. Základní barva dřeva má tendenci mít rozsah od světlého medu po jemný oranžový nádech. Toto dřevo je těžší než voda a díky velmi náročné opracovatelnosti je možné ho naleznout pouze na rukojetích nožů, nebo velmi drahých a jedinečných sochařských dílech. Přední část u nerezového bolsteru je doplněna fosilií mamutího zubu. Čepel z japonské oceli VG-10 Rukojeť ze dřeva Desert Iron Wood Kožené pouzdro z hovězí kůže Celková délka: 255 mm Délka čepele: 115 mm Síla čepeli: 3,5 mm Hmotnost: 170 g

celý popis

E-shop: 3 dny
6 299 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Exklusivní, extravagantní a neotřelý lovecký nůž, který má čepel ze 110 vrstev japonské oceli VG-10. Tato výjimečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti okolo R61 +/- 1 Rockwella. Nůž Dellinger FISKE Damascus VG-10 se může stát rodinným pokladem, který přežije i vaše vnoučata. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti.

Rukojeť je vyrobena z velmi tvrdého dřeva Desert Iron Wood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Toto dřevo pochází z druhu, který pochází z rozsáhlých pouští v USA. Obsah minerálů v pouštní půdě dodává dřevu jinou a odlišnou barvu. Základní barva dřeva má tendenci mít rozsah od světlého medu po jemný oranžový nádech. Toto dřevo je těžší než voda a díky velmi náročné opracovatelnosti je možné ho naleznout pouze na rukojetích nožů, nebo velmi drahých a jedinečných sochařských dílech. Přední část u nerezového bolsteru je doplněna fosilií mamutího zubu.

  • Čepel z japonské oceli VG-10
  • Rukojeť ze dřeva Desert Iron Wood
  • Kožené pouzdro z hovězí kůže
  • Celková délka: 255 mm
  • Délka čepele: 115 mm
  • Síla čepeli: 3,5 mm
  • Hmotnost: 170 g

Záruka 2 roky
Čepel ocel VG-10
Hmotnost 170 g
Střenka Desert Ironwood
Typ s pevnou čepelí
Značka Dellinger
Délka čepele 115 mm