Brousek kuchyňský protahovací V, automatický, RISAM RM022
Brousky

Brousek kuchyňský protahovací V, automatický, RISAM RM022

Kód: RI-RM022

Věnujte svému starému noži renovaci a obnovte jeho bývalou slávu ! Použijte tento ostřič a Váš nůž bude připraven k přesné a čisté práci. Moderní design a malé rozměry jsou předností tohot brousku. ✅ Pohodlná a bezpečná manipulace ✅ Spodní část s protiskluzovou podložkou – anti slip gel - pro bezpečnou práci ✅ Dva nastavitelné sloty pro ruční ostření, ovladač pro snadné nastavení umožňuje ostření v širokém rozsahu úhlů 14 až 24 stupňů ✅ Speciální brusný hřídel pro nůžky. ✅ Břity z karbidu wolframu ✅ Rozměry brousku - 209x76x132mm ✅ Brusný materiál – karbid wolframu ✅ Mat. ostřiče – ABS, silika gel ✅ Návod k použití: 1/Nejprve je nutné zarovnat ostří, toto je důležité u hodně tupých nebo poškozených nožů, nůž vložte do ostřiče ve vodorovné poloze a v této poloze velkým přítlakem protáhněte 2x-3x ostřičem. 2/Nyní můžeme začít s broušením ostří, nůž protahujte od rukojeti nože ke špičce, špička nože musí směrovat dolů, na nůž tlačte pouze mírně, opakujte 4x-8x. 3/Poslední krok broušení je dobroušení ostří, doleštění břitu, nyní zvolte opačný postup, kdy špička nože směřuje vzhůru a velmi malým přítlakem nůž protáhněte ostřičem 3x-5x. pokud tento krok budete v kuchyni používat co nejvíce, budou vaše nože neustále ostré. 4/Po broušení nezapomeňte nůž i ostřič důkladně opláchnout vodou.

celý popis

E-shop: 3 dny
299 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Věnujte svému starému noži renovaci a obnovte jeho bývalou slávu ! Použijte tento ostřič a Váš nůž bude připraven k přesné a čisté práci. Moderní design a malé rozměry jsou předností tohot brousku.

✅ Pohodlná a bezpečná manipulace
✅ Spodní část s protiskluzovou podložkou – anti slip gel - pro bezpečnou práci
✅ Dva nastavitelné sloty pro ruční ostření, ovladač pro snadné nastavení umožňuje ostření v širokém rozsahu úhlů 14 až 24 stupňů
✅ Speciální brusný hřídel pro nůžky.
✅ Břity z karbidu wolframu
✅ Rozměry brousku - 209x76x132mm
✅ Brusný materiál – karbid wolframu
✅ Mat. ostřiče – ABS, silika gel

✅ Návod k použití:
1/Nejprve je nutné zarovnat ostří, toto je důležité u hodně tupých nebo poškozených nožů, nůž vložte do ostřiče ve vodorovné poloze a v této poloze velkým přítlakem protáhněte 2x-3x ostřičem.
2/Nyní můžeme začít s broušením ostří, nůž protahujte od rukojeti nože ke špičce, špička nože musí směrovat dolů, na nůž tlačte pouze mírně, opakujte 4x-8x. 3/Poslední krok broušení je dobroušení ostří, doleštění břitu, nyní zvolte opačný postup, kdy špička nože směřuje vzhůru a velmi malým přítlakem nůž protáhněte ostřičem 3x-5x. pokud tento krok budete v kuchyni používat co nejvíce, budou vaše nože neustále ostré.
4/Po broušení nezapomeňte nůž i ostřič důkladně opláchnout vodou.

Záruka 2 roky
Značka RISAM kitchen