SULIS Radim Dachs zavírací nůž Geen M390 Powder Steel
  • Doprava zdarma
Nože zavírací

SULIS Radim Dachs zavírací nůž Geen M390 Powder Steel

Kód: K-H211

Exklusivní zavírací lovecký nůž, který byl vyroben českým nožířem Radimem Dachsem. Pekelně ostrá čepel z německé  je uložena v kuličkových ložiscích, které umožní bleskovou reakci a otevření nože. Tato vyjímečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella.Střenka z Micarty - Micarta je odolný termosetický materiál. Je vyráběna laminováním (vrstvením) papíru nebo plátna a umělých pryskyřic, které se za vysokého tlaku a teploty spojují do kompaktního materiálu. Původně vznikla pro elektrotechnický průmysl, dnes se používá ve velkém množství aplikací, včetně dekoračních předmětů. Vrstvením různých materiálů a pryskyřic vznikají výrobky s rozdílnými vlastnostmi a vzhledem (od tmavých desek používaných jako elektroizolanty po imitaci slonoviny)

celý popis

E-shop: 3 dny
5 599 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Exklusivní zavírací lovecký nůž, který byl vyroben českým nožířem Radimem Dachsem. Pekelně ostrá čepel z německé  je uložena v kuličkových ložiscích, které umožní bleskovou reakci a otevření nože. Tato vyjímečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella.
Střenka z Micarty - Micarta je odolný termosetický materiál. Je vyráběna laminováním (vrstvením) papíru nebo plátna a umělých pryskyřic, které se za vysokého tlaku a teploty spojují do kompaktního materiálu. Původně vznikla pro elektrotechnický průmysl, dnes se používá ve velkém množství aplikací, včetně dekoračních předmětů. Vrstvením různých materiálů a pryskyřic vznikají výrobky s rozdílnými vlastnostmi a vzhledem (od tmavých desek používaných jako elektroizolanty po imitaci slonoviny)

Záruka 2 roky
Čepel Bohler M390 Microclean
Hmotnost 103 g
Střenka Micarta
Tvrdost 61-62 HRC
Značka Radim Dachs
Délka čepele 90 mm
Délka nože 195 mm