CIVIVI zavírací nůž Praxis Copper
Nože zavírací

CIVIVI zavírací nůž Praxis Copper

Kód: CIVIVI-C803I

Nůž Praxis Copper od  má sílu potřebnou pro taktický zavírací nůž, ergonomické pohodlí pro každodenní nošení a nápadný vzhled, který je ozdobou sbírky. Plochá broušená čepel typu drop point je vyrobena z nerezové oceli  v úpravě black stonewashed a je uložena na nerezových kuličkových ložiscích pro co nejhladší chod při nasazování pomocí flipperu.  Rukojeť je z drcených uhlíkových vláken a mědi v pryskyřici na celonerezových příložkách s oboustranným hlubokým kapesním klipem tip-up. Je ergonomický, rychlý a funkční - navržený tak, aby oslovil masy, a to se podle nás CIVIVI rozhodně povedlo.

celý popis

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Nůž Praxis Copper od  má sílu potřebnou pro taktický zavírací nůž, ergonomické pohodlí pro každodenní nošení a nápadný vzhled, který je ozdobou sbírky. Plochá broušená čepel typu drop point je vyrobena z nerezové oceli  v úpravě black stonewashed a je uložena na nerezových kuličkových ložiscích pro co nejhladší chod při nasazování pomocí flipperu.  
Rukojeť je z drcených uhlíkových vláken a mědi v pryskyřici na celonerezových příložkách s oboustranným hlubokým kapesním klipem tip-up. Je ergonomický, rychlý a funkční - navržený tak, aby oslovil masy, a to se podle nás CIVIVI rozhodně povedlo.

Záruka 2 roky
Čepel 9Cr18MoV
Hmotnost 113 g
Střenka uhlíková vlákna s mědí v pryskyřici
Tvrdost 57-59 HRC
Značka CIVIVI Knife
Délka čepele 95 mm
Délka nože 214 mm