MIKOV Zavírací nůž Crocodile s pojistkou 243 NH 1/C
Kapesní zavírací nože

MIKOV Zavírací nůž Crocodile s pojistkou 243 NH 1/C

Kód: 125963

Kapesní zavírací nůž  s nejpoužívanější pojistkou čepele backlock je nůž na každodenní nošení. Příkladem využití může být táboření, tremping, krájení potravin, využití v přírodě. Vybavení : CROCODILE díly jsou z velmi kvalitní NEREZOVÉ OCELI 420-53-55 HRc a upravené velmi odolné plastové střenky, která padne výborně do každé ruky. Čepel se pyšní svým vysokým ostřím a jedinečným tvarem, kterou doplňuje velmi kvalitní střenka s upraveným designem.

celý popis

E-shop: 3 dny
419 Kč -5%
398 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Kapesní zavírací nůž  s nejpoužívanější pojistkou čepele backlock je nůž na každodenní nošení.
Příkladem využití může být táboření, tremping, krájení potravin, využití v přírodě.
Vybavení :
CROCODILE díly jsou z velmi kvalitní NEREZOVÉ OCELI 420-53-55 HRc a upravené velmi odolné plastové střenky, která padne výborně do každé ruky.
Čepel se pyšní svým vysokým ostřím a jedinečným tvarem, kterou doplňuje velmi kvalitní střenka s upraveným designem.

Mikov

Mikov s.r.o. je dlouhodobým a světově uznávaným výrobcem širokého sortimentu nožů. Své výrobky dodává do obchodní sítě nejen v ČR, ale i zahraničí. Firma Mikov má za sebou již více než dvousetletou tradici ve výrobě nožů. Společnost Mikov s.r.o. je dobře známa především díky tomu, že kromě tradiční vysoké kvality svých výrobků nabízí sortiment, který svojí šíří oslovuje rozsáhlé spektrum zákazníků. Vyrábí nože armádní, sportovní, kapesní zavírací, vyhazovací nože, lovecké, rybářské, kuchyňské, speciální nože, atd. Nabízí rovněž nože reklamní a kusovou výrobu nožů pro sběratele. Nejznámějším nožem firmy Mikov je však nezapomenutelný kapesní zavírací nůž nazvaný RYBIČKA.

Záruka 7 roků
Barva černá
Čepel nerezová čepel 420-53-55 HRc
Délka 120 mm
Hmotnost 0.087 kg
Kód zboží 243 NH 1C
Střenka plast
Značka Mikov
Délka čepele 90 mm