KAWASHIMA Tanto Shirasaya KAGAMI z překládané oceli

KAWASHIMA Tanto Shirasaya KAGAMI z překládané oceli

Kód: T-654

Tanto shira saya KAGAMI z karbonové oceli je krátká nenápadná hůlka, neboli "teploměr". Tato krátká dýka jejíž jádro tvoří rovná čepel je oblíbeným tantem za velice přijatelnou cenu. Stojánek není součástí tohoto tanta. Ručně kovaná čepel z překládané oceli AISI 1045 té nejvyšší kvality. Uhlíková ocel AISI 1045 je velmi oblíbenou ocelí používanou při výrobě čepelí katan a mečů. Výroba této čepele prochází několika procesy leštění a broušení povrch čepele vykazuje vysoký lesk. Čepel byla na závěr broušena a dosahuje vysoké ostrosti (razor sharp). Tanto je před odesláním pečlivě zkontrolována a pečlivě zabalena, aby Vám bylo doručeno k vaší naprosté spokojenost. Technický popis délka včetně saya - 41.5cm délka čepele - 24 cm - OSTRÁ váha včetně saya - 440g váha tanta - 360g materiál čepele - překládaná karbonová ocel 1045 , ostrá

celý popis

Produkt není dostupný


Soňa Kokešová
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Tanto shira saya KAGAMI z karbonové oceli je krátká nenápadná hůlka, neboli "teploměr". Tato krátká dýka jejíž jádro tvoří rovná čepel je oblíbeným tantem za velice přijatelnou cenu. Stojánek není součástí tohoto tanta.

Ručně kovaná čepel z překládané oceli AISI 1045 té nejvyšší kvality. Uhlíková ocel AISI 1045 je velmi oblíbenou ocelí používanou při výrobě čepelí katan a mečů. Výroba této čepele prochází několika procesy leštění a broušení povrch čepele vykazuje vysoký lesk. Čepel byla na závěr broušena a dosahuje vysoké ostrosti (razor sharp). Tanto je před odesláním pečlivě zkontrolována a pečlivě zabalena, aby Vám bylo doručeno k vaší naprosté spokojenost.

Technický popis

  • délka včetně saya - 41.5cm
  • délka čepele - 24 cm - OSTRÁ
  • váha včetně saya - 440g
  • váha tanta - 360g
  • materiál čepele - překládaná karbonová ocel 1045 , ostrá

Záruka 2 roky
Celková délka 41.5 cm (včetně saya)
Čepel překládaná karbonová ocel 1045 , ostrá
Hmotnost 360 g
Značka Kawashima
Délka čepele 24 cm