KAWASHIMA Tanto shira saya BROWN WOOD z oceli AISI 1045

KAWASHIMA Tanto shira saya BROWN WOOD z oceli AISI 1045

Kód: T-657

Tanto shira saya Black wood z karbonové oceli je krátká nenápadná hnědá hůlka, neboli hnědý "teploměr". Tato krátká dýka jejíž jádro tvoří rovná čepel je oblíbeným tantem za velice přijatelnou cenu. Stojánek není součástí tohoto tanta. Ručně kovaná čepel z oceli AISI 1045 té nejvyšší kvality. Čepel je v konfiguraci Maru, tedy vykována z jednoho kompaktního prutu ocele. Uhlíková ocel AISI 1045 je velmi oblíbenou ocelí používanou při výrobě čepelí katan a mečů. Výroba této čepele prochází několika procesy leštění a broušení povrch čepele vykazuje vysoký lesk. Čepel byla na závěr broušena a dosahuje vysoké ostrosti (razor sharp). Tanto je před odesláním pečlivě zkontrolována a pečlivě zabalena, aby Vám bylo dručeno k vaší naprosté spokojenost. Technický popis délka včetně saya - 52.5cm celková délka - 49 cm délka čepele - 30,5 cm - OSTRÁ váha včetně saya - 510g váha tanta - 430g materiál čepele - karbonová ocel 1045 , ostrá

celý popis

Produkt není dostupný


Soňa Kokešová
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Tanto shira saya Black wood z karbonové oceli je krátká nenápadná hnědá hůlka, neboli hnědý "teploměr". Tato krátká dýka jejíž jádro tvoří rovná čepel je oblíbeným tantem za velice přijatelnou cenu. Stojánek není součástí tohoto tanta.

Ručně kovaná čepel z oceli AISI 1045 té nejvyšší kvality. Čepel je v konfiguraci Maru, tedy vykována z jednoho kompaktního prutu ocele. Uhlíková ocel AISI 1045 je velmi oblíbenou ocelí používanou při výrobě čepelí katan a mečů. Výroba této čepele prochází několika procesy leštění a broušení povrch čepele vykazuje vysoký lesk. Čepel byla na závěr broušena a dosahuje vysoké ostrosti (razor sharp). Tanto je před odesláním pečlivě zkontrolována a pečlivě zabalena, aby Vám bylo dručeno k vaší naprosté spokojenost.

Technický popis

  • délka včetně saya - 52.5cm
  • celková délka - 49 cm
  • délka čepele - 30,5 cm - OSTRÁ
  • váha včetně saya - 510g
  • váha tanta - 430g
  • materiál čepele - karbonová ocel 1045 , ostrá

Záruka 2 roky
Celková délka 49 cm
Čepel karbonová ocel 1045 , ostrá
Hmotnost 430g
Značka Kawashima
Délka čepele 30,5 cm