JAPAN SWORDS tanto Copper & Japanese Tanto & folded Steel & Real Choji Hamon

JAPAN SWORDS tanto Copper & Japanese Tanto & folded Steel & Real Choji Hamon

Kód: SS-19

Tato čepel je vyrobena ze skládané oceli 1075. Čepel byla přeložena 11krát, aby vytvořila 2048 vrstev, které zvýší pružnost a tvrdost čepele. Viditelné zvlněné zrno na čepeli je výsledkem opakovaného skládání během kování. Výroba této čepeli prochází 14 procesy až po ruční broušení- povrch čepele jako zrcadlo. Čepel byla ve finální fázi ručně leštěna kamenem hazuya - tím je dosaženo téměř žiletkového ostří (razor sharp). Reálný Choji Hamon je tvořen dle dávných tradičních metod, které vychází z mnohaletých zkušeností kovářského mistra. Jedná se o špičkovou repliku samurajského dýky, která je vhodná k sekovým zkouškám a lze ji rozložit na jednotlivé části. Uhlíková skládaná ocel AISI1075 má působivou tvrdost ve škále HRC. Tato je dodáváno v dárkové krabici a součástí je dřevěný stojánek. Firma Dellinger se zříká jakékoliv odpovědnosti za zranění a poškození vzniklá při použití. Schraňujte katanu mimo dosah dětí ! Jakákoliv manipulace se samurajským mečem je na vaší vlastní odpovědnost. Nezapomeňte, že máte ve svých rukou smrtelnou zbraň ! Jedná se o špičkově zpracovanou a plně funkční repliku samurajského nože. TECHNICKÝ POPIS celková délka tanta včetně saya: 36 cm celková délka tanta bez saya: 34 cm délka ostří včetně habaki (2,5 cm): 20 cm síla ostří u habaki: 0,7 cm váha tanta: bez saya 385 g, včetně saya 570 g materiál čepele: AISI 1075 skládaná materiál habaki: mosaz hamon: reálný Choji tsuka: (rukojeť) dřevěné jádro se zdobeným měděným povrchem saya: (plášť - obal) vyroben z tvrdého dřeva se zdobeným měděným povrchem

celý popis

Produkt není dostupný


Soňa Kokešová
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Tato čepel je vyrobena ze skládané oceli 1075. Čepel byla přeložena 11krát, aby vytvořila 2048 vrstev, které zvýší pružnost a tvrdost čepele. Viditelné zvlněné zrno na čepeli je výsledkem opakovaného skládání během kování. Výroba této čepeli prochází 14 procesy až po ruční broušení- povrch čepele jako zrcadlo. Čepel byla ve finální fázi ručně leštěna kamenem hazuya - tím je dosaženo téměř žiletkového ostří (razor sharp). Reálný Choji Hamon je tvořen dle dávných tradičních metod, které vychází z mnohaletých zkušeností kovářského mistra. Jedná se o špičkovou repliku samurajského dýky, která je vhodná k sekovým zkouškám a lze ji rozložit na jednotlivé části. Uhlíková skládaná ocel AISI1075 má působivou tvrdost ve škále HRC. Tato je dodáváno v dárkové krabici a součástí je dřevěný stojánek.

Firma Dellinger se zříká jakékoliv odpovědnosti za zranění a poškození vzniklá při použití. Schraňujte katanu mimo dosah dětí ! Jakákoliv manipulace se samurajským mečem je na vaší vlastní odpovědnost. Nezapomeňte, že máte ve svých rukou smrtelnou zbraň !

Jedná se o špičkově zpracovanou a plně funkční repliku samurajského nože.

TECHNICKÝ POPIS

  • celková délka tanta včetně saya: 36 cm
  • celková délka tanta bez saya: 34 cm
  • délka ostří včetně habaki (2,5 cm): 20 cm
  • síla ostří u habaki: 0,7 cm
  • váha tanta: bez saya 385 g, včetně saya 570 g
  • materiál čepele: AISI 1075 skládaná
  • materiál habaki: mosaz
  • hamon: reálný Choji
  • tsuka: (rukojeť) dřevěné jádro se zdobeným měděným povrchem
  • saya: (plášť - obal) vyroben z tvrdého dřeva se zdobeným měděným povrchem

Záruka 2 roky
Celková délka 34 cm (bez sayi)
Čepel AISI 1075 skládaná
Hmotnost 385 g (bez saya)
Značka Japan Swords
Délka čepele 20 cm (včetně habaki)