JAPAN SWORDS Tang-Dao z překládané oceli AISI 1095/1060 s reálným hamonem

JAPAN SWORDS Tang-Dao z překládané oceli AISI 1095/1060 s reálným hamonem

Kód: LP-04

Ručně kovaný čínský meč TANG-DAO s reálným hamonem. Čepel z překládané oceli AISI 1095 té nejvyšší kvality. Ocel byla laminována ve vrstvené konfiguraci (damascus) - diferenciálně tvrzená. Uhlíková ocel AISI 1095 (obsah 0,95% uhlíku a 0,4% manganu) je velmi pevná a skvěle drží ostrost. Výroba této čepeli prochází 14 procesy až po ruční broušení- povrch čepele je jako zrcadlo. Čepel byla ve finální fázi leštěna kamenem hazuya - tím je dosaženo téměř žiletkového ostří (razor sharp). Reálný hamon je tvořen dle dávných tradičních metod, které vychází z mnohaletých zkušeností kovářského mistra, který výrobou této nádherné zbraně strávil několik dnů. Vše na tomto meči je individuálně zhotoveno. Jsou použity nejkvalitnější komponenty, včetně červené rejnočí kůže nejvyšší kvality. Jedná se o špičkovou repliku čínského meče, která vynikne nejen jako výstavní kousek. Jedná se o špičkově zpracovanou a plně funkční repliku čínského meče Tang-Dao Tento čínský meč je vhodný pro použití v praxi, firma Dellinger se však zříká jakékoliv odpovědnosti za zranění a poškození vzniklá při použití. Schraňujte mimo dosah dětí ! Jakákoliv manipulace s mečem je na vaší vlastní odpovědnost. Nezapomeňte, že máte ve svých rukou smrtelnou zbraň ! Rukojeť: dřevěné jádro obalené pravou kůží z rejnoka (Samegawa) bílým opletem - Ito . Čepel katany je zajištěna jedním kolíkem mekugi. Čepel od rukojeti můžete odmontovat vytažením tohoto kolíku. Na každé straně Tsuky je menuki (ornament). Obal: (pochva) je vyrobena z tvrdého dřeva, jeho povrch je obalen červenou rejnočí kůží (Samegawa) TECHNICKÝ POPIS Celková délka meče - 49 cm Délka čepele – 32,5 cm (včetně Habaki 2.8cm) Váha celkem – 740 g Materiál čepele – AISI 1095/1060 Tloušťka čepele (u Habaki) - 0.75 cm Výška čepele (u Habaki) - 3.1 cm Tloušťka čepele (Kisaki) - 0.55 cm Výška čepele (Kisaki) - 2.2cm Délka hrotu (Kisaki) - 2.7cm Hamon - reálný

celý popis

Produkt není dostupný


Soňa Kokešová
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Ručně kovaný čínský meč TANG-DAO s reálným hamonem. Čepel z překládané oceli AISI 1095 té nejvyšší kvality. Ocel byla laminována ve vrstvené konfiguraci (damascus) - diferenciálně tvrzená. Uhlíková ocel AISI 1095 (obsah 0,95% uhlíku a 0,4% manganu) je velmi pevná a skvěle drží ostrost. Výroba této čepeli prochází 14 procesy až po ruční broušení- povrch čepele je jako zrcadlo. Čepel byla ve finální fázi leštěna kamenem hazuya - tím je dosaženo téměř žiletkového ostří (razor sharp).

Reálný hamon je tvořen dle dávných tradičních metod, které vychází z mnohaletých zkušeností kovářského mistra, který výrobou této nádherné zbraně strávil několik dnů. Vše na tomto meči je individuálně zhotoveno. Jsou použity nejkvalitnější komponenty, včetně červené rejnočí kůže nejvyšší kvality. Jedná se o špičkovou repliku čínského meče, která vynikne nejen jako výstavní kousek.

Jedná se o špičkově zpracovanou a plně funkční repliku čínského meče Tang-Dao

Tento čínský meč je vhodný pro použití v praxi, firma Dellinger se však zříká jakékoliv odpovědnosti za zranění a poškození vzniklá při použití. Schraňujte mimo dosah dětí ! Jakákoliv manipulace s mečem je na vaší vlastní odpovědnost. Nezapomeňte, že máte ve svých rukou smrtelnou zbraň !

Rukojeť: dřevěné jádro obalené pravou kůží z rejnoka (Samegawa) bílým opletem - Ito . Čepel katany je zajištěna jedním kolíkem mekugi. Čepel od rukojeti můžete odmontovat vytažením tohoto kolíku. Na každé straně Tsuky je menuki (ornament).

Obal: (pochva) je vyrobena z tvrdého dřeva, jeho povrch je obalen červenou rejnočí kůží (Samegawa)

TECHNICKÝ POPIS

  • Celková délka meče - 49 cm
  • Délka čepele – 32,5 cm (včetně Habaki 2.8cm)
  • Váha celkem – 740 g
  • Materiál čepele – AISI 1095/1060
  • Tloušťka čepele (u Habaki) - 0.75 cm
  • Výška čepele (u Habaki) - 3.1 cm
  • Tloušťka čepele (Kisaki) - 0.55 cm
  • Výška čepele (Kisaki) - 2.2cm
  • Délka hrotu (Kisaki) - 2.7cm
  • Hamon - reálný

Záruka 2 roky
Celková délka 49 cm
Čepel AISI 1095/1060
Hmotnost 740 g
Značka Japan Swords
Délka čepele 32,5 cm (včetně Habaki 2.8cm)