JAPAN SWORDS japanese tanto Tentōchū & Tamahagane Steel & Real NotareHamon

JAPAN SWORDS japanese tanto Tentōchū & Tamahagane Steel & Real NotareHamon

Kód: SS-21

Ručně kovaná čepel z oceli TAMAHAGANE té nejvyšší kvality. Čepel je kompletně leštěna a ostřena japonským tradičním způsobem, tj. brusnými kameny různe tvrdosti a konzistence. Ve finální fázi byla doleštěna kamenem hazuya - tím je dosaženo téměř žiletkového ostří (razor sharp). Tento klenot zobrazuje zkušenosti řemeslníka a znalosti o tradiční metalurgii předávané z generace na generaci. Pouze vysoce kvalifikovaní kováři a brusiči mohou vytvořit tuto překrásnou a nenapodobitelnou čepel. Je opravdu nevšední kousek pro opravdové profesionály ! Jedná se o špičkovou repliku japonského tanta. TANTO je vhodné na použití v praxi, firma Dellinger se však zříká jakékoliv odpovědnosti za zranění a poškození vzniklá při použití. Schraňujte mimo dosah dětí ! Jakákoliv manipulace s nožem je na vaší vlastní odpovědnost. Nezapomeňte, že máte ve svých rukou smrtelnou zbraň ! TECHNICKÝ POPIS Celková délka - bez saya 400 mm, včetně saya 430 mm Váha včetně saya - 500 g Délka čepele – 270 mm Materiál čepele – Tamahagane Tsuka (rukojeť) - dřevěné jádro, černé hedvábné ITO Čepel zajištěna 1 kolíkem "mekugi" SAYA (pouzdro) – tvrdé dřevo, matná černá

celý popis

Produkt není dostupný


Soňa Kokešová
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Ručně kovaná čepel z oceli TAMAHAGANE té nejvyšší kvality. Čepel je kompletně leštěna a ostřena japonským tradičním způsobem, tj. brusnými kameny různe tvrdosti a konzistence. Ve finální fázi byla doleštěna kamenem hazuya - tím je dosaženo téměř žiletkového ostří (razor sharp). Tento klenot zobrazuje zkušenosti řemeslníka a znalosti o tradiční metalurgii předávané z generace na generaci. Pouze vysoce kvalifikovaní kováři a brusiči mohou vytvořit tuto překrásnou a nenapodobitelnou čepel. Je opravdu nevšední kousek pro opravdové profesionály !

Jedná se o špičkovou repliku japonského tanta. TANTO je vhodné na použití v praxi, firma Dellinger se však zříká jakékoliv odpovědnosti za zranění a poškození vzniklá při použití. Schraňujte mimo dosah dětí ! Jakákoliv manipulace s nožem je na vaší vlastní odpovědnost. Nezapomeňte, že máte ve svých rukou smrtelnou zbraň !

TECHNICKÝ POPIS

  • Celková délka - bez saya 400 mm, včetně saya 430 mm
  • Váha včetně saya - 500 g
  • Délka čepele – 270 mm
  • Materiál čepele – Tamahagane
  • Tsuka (rukojeť) - dřevěné jádro, černé hedvábné ITO Čepel zajištěna 1 kolíkem "mekugi"
  • SAYA (pouzdro) – tvrdé dřevo, matná černá

Záruka 2 roky
Celková délka 40 cm (bez saya)
Čepel Tamahagane
Hmotnost 500 g (včetně saya)
Značka Japan Swords
Délka čepele 27 cm