DELLINGER Hunter Snake Wood lovecký zavírací damaškový nůž
  • Doprava zdarma
Nože zavírací

DELLINGER Hunter Snake Wood lovecký zavírací damaškový nůž

Kód: K-H46

Tento zavírací nůž je věrným partnerem každého milovníka přírody. Nabízí velmi ostrou čepel, rukojeť je vyrobena tak, aby skvěle padla do ruky. Nůž se výborně hodí ke zpracování černé zvěře. Použitý materiál zabezpečuje trvanlivost nože. Dellinger Hunter Snake Wood se může stát rodinným pokladem, který přežije i vaše vnoučata. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení.  Čepele mají ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG10 , které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damaškových ocelí. Díky tomu má čepel zajištěnou dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella, mimořádnou odolnost a houževnatost. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a individuální. Čepel typu Drop Point je pevně zajištěna pojistkou proti samovolnému zavření. Rukojeť je z pravého hadího dřeva s masivním kováním, což mu dodává luxusní a originální vzhled. Dárková krabička je z kvalitního bambusového dřeva. Čepel z nerezové oceli VG10 Rukojeť z pravého hadího dřeva (Snakewood) Pojistka linerlock Oboustranný otevírací kolík Bambusová krabička

celý popis

E-shop: 3 dny
2 999 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Tento zavírací nůž je věrným partnerem každého milovníka přírody. Nabízí velmi ostrou čepel, rukojeť je vyrobena tak, aby skvěle padla do ruky. Nůž se výborně hodí ke zpracování černé zvěře. Použitý materiál zabezpečuje trvanlivost nože. Dellinger Hunter Snake Wood se může stát rodinným pokladem, který přežije i vaše vnoučata. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení. 

Čepele mají ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG10 , které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damaškových ocelí. Díky tomu má čepel zajištěnou dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella, mimořádnou odolnost a houževnatost. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a individuální. Čepel typu Drop Point je pevně zajištěna pojistkou proti samovolnému zavření.

Rukojeť je z pravého hadího dřeva s masivním kováním, což mu dodává luxusní a originální vzhled.

Dárková krabička je z kvalitního bambusového dřeva.

  • Čepel z nerezové oceli VG10
  • Rukojeť z pravého hadího dřeva (Snakewood)
  • Pojistka linerlock
  • Oboustranný otevírací kolík
  • Bambusová krabička

Záruka 2 roky
Čepel japonská ocel VG10
Hmotnost 179 g
Střenka hadí dřevo (Snakewood)
Značka Dellinger
Délka čepele 90 mm
Délka nože 210 mm
ZAVÍRACÍ DAMAŠKOVÝ NŮŽ DELLINGER HUNTER SNAKE WOOD