DELLINGER Ebony Black lovecký zavírací damaškový nůž
Nože zavírací

DELLINGER Ebony Black lovecký zavírací damaškový nůž

Kód: K-H197

Tento malý zavírací nůž je věrným partnerem každého milovníka přírody. Nabízí velmi ostrou čepel s rukojetí, která je vyrobena tak, aby skvěle padla do ruky. Kvalitní materiály a ruční precizní práce předurčují dlouhou trvanlivost tohoto nože. Díky své velikosti se vejde do jakékoliv kapsy, nebo kabelky. Může tak být pokaždé připraven splnit Vaše požadavky a připravené úkoly. Čepel má ostré řezné jádro z japonské oceli VG10 , které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damaškových ocelí. Díky tomu má čepel zajištěnou dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella, mimořádnou odolnost a houževnatost. Čepel je pevně zajištěna pojistkou liner-lock proti samovolnému zavření.   Rukojeť je z kartáčovaného dřeva Wenge. Čepel z nerezové oceli VG10 Rukojeť z kartáčovaného dřeva Wenge Pojistka linerlock Přívěsek s motivem lebky

celý popis

E-shop: 3 dny
1 999 Kč

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Tento malý zavírací nůž je věrným partnerem každého milovníka přírody. Nabízí velmi ostrou čepel s rukojetí, která je vyrobena tak, aby skvěle padla do ruky. Kvalitní materiály a ruční precizní práce předurčují dlouhou trvanlivost tohoto nože. Díky své velikosti se vejde do jakékoliv kapsy, nebo kabelky. Může tak být pokaždé připraven splnit Vaše požadavky a připravené úkoly.

Čepel má ostré řezné jádro z japonské oceli VG10 , které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damaškových ocelí. Díky tomu má čepel zajištěnou dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella, mimořádnou odolnost a houževnatost. Čepel je pevně zajištěna pojistkou liner-lock proti samovolnému zavření.   Rukojeť je z kartáčovaného dřeva Wenge.

  • Čepel z nerezové oceli VG10
  • Rukojeť z kartáčovaného dřeva Wenge
  • Pojistka linerlock
  • Přívěsek s motivem lebky

Záruka 2 roky
Čepel japonská ocel VG10
Hmotnost 80 g
Střenka dřevo Wenge
Značka Dellinger
Délka čepele 60 mm
Délka nože 145 mm