Brousek TAIDEA YOYAL T0907T outdoor - nůžky, nože
Brousky

Brousek TAIDEA YOYAL T0907T outdoor - nůžky, nože

Kód: T0907T

Brousek TAIDEA YOYAL T0907T outdoor - nůžky, nože je vysoce účinný ostřič pro rychlé výsledky. Vhodné pro většinu nožů a mnoho typů nůžek. Ochrana prstů pro bezpečné ostření. Ergonomický, atraktivní a praktický design Návod k použití: 1 / Držte nůž na stabilní ploše s ostřím nahoru jednou rukou a druhou rukou držte brousek palcem nahoře. Ujistěte se, že ostatní čtyři prsty jsou chráněny ve spodní části držáku. 2 / Umístěte brousek ve tvaru písmene V na konec čepele u rukojeti nože a pod úhlem 45 stupňů, rovnoměrně zatáhněte lehkým tlakem ke špičce. 3 / Nůžky se při broušení otevírají na 90 stupňů - použijte jen velmi lehký tlak směrem nahoru. Úhel ostří musí být nastaven na nůžkách. 4 / Broušení je obvykle nutné provést pouze 3 až 5 krát, pouze extrémně tupé nože potřebují více broušení. 5 / Poté nůž vyčistěte pod tekoucí vodou nebo vlhkým hadříkem - brousek očistěte měkkým kartáčkem. 6 / Neumývejte brousek v myčce nádobí ! Údržba a doporučení: 1 / Tento ostřič nikdy nepoužívejte na zubaté ostří nebo ozubené hrany. 2 / Nepoužívejte v průběhu broušení silný tlak - zabráníte poškození ostří3 / Udržujte brousek a zejména nože a nůžky mimo dosah dětí - předejdete tím zbytečným nehodám.

celý popis

Martin Špalek
733 129 626

Vám pomůže s výběrem

Brousek TAIDEA YOYAL T0907T outdoor - nůžky, nože je vysoce účinný ostřič pro rychlé výsledky. Vhodné pro většinu nožů a mnoho typů nůžek. Ochrana prstů pro bezpečné ostření. Ergonomický, atraktivní a praktický design
Návod k použití:
1 / Držte nůž na stabilní ploše s ostřím nahoru jednou rukou a druhou rukou držte brousek palcem nahoře. Ujistěte se, že ostatní čtyři prsty jsou chráněny ve spodní části držáku.
2 / Umístěte brousek ve tvaru písmene V na konec čepele u rukojeti nože a pod úhlem 45 stupňů, rovnoměrně zatáhněte lehkým tlakem ke špičce.
3 / Nůžky se při broušení otevírají na 90 stupňů - použijte jen velmi lehký tlak směrem nahoru. Úhel ostří musí být nastaven na nůžkách.
4 / Broušení je obvykle nutné provést pouze 3 až 5 krát, pouze extrémně tupé nože potřebují více broušení.
5 / Poté nůž vyčistěte pod tekoucí vodou nebo vlhkým hadříkem - brousek očistěte měkkým kartáčkem.
6 / Neumývejte brousek v myčce nádobí !
Údržba a doporučení:
1 / Tento ostřič nikdy nepoužívejte na zubaté ostří nebo ozubené hrany.
2 / Nepoužívejte v průběhu broušení silný tlak - zabráníte poškození ostří
3 / Udržujte brousek a zejména nože a nůžky mimo dosah dětí - předejdete tím zbytečným nehodám.

Záruka 2 roky
Značka Taidea